Definitief ontharen

Ongewenst lichaams- of gezichtshaar definitief verwijderen

Definitief ontharen

Weg met die ongewenste haargroei op benen, armen, rug, bikinilijn of gezicht. IPL-ontharen is definitief, voordelig en snel. Maak direct een afspraak!

Definitief ontharen bij Marlein Schoonheidssalon

Heb je ongewenste haargroei op je benen, arm, rug, bikinilijn of gezicht? Dan kan vervelend zijn. Het kan zelfs ten koste gaan van jouw zelfvertrouwen. Gelukkig is de oplossing dichterbij dan je misschien denkt. Marlein Schoonheidssalon is aangesloten bij Pulzzz, een landelijke organisatie die zich richt op IPL-ontharen. Met deze bewezen methode helpen we je voorgoed af van ongewenste haargroei. Weg ermee!

De voordelen van IPL-ontharen

IPL is een doeltreffende methode voor permanente ontharing. De voordelen:

    • Geen nare stoppeltjes en rode bultjes meer
  • Goedkoper dan een laserbehandeling
  • Relatief korte behandeling
  • Wordt als pijnloos ervaren
  • Voor zowel grote als kleine oppervlakten

Wat is IPL-ontharen?

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Het flitslicht dat uit het IPL-apparaat komt, is opgebouwd uit verschillende golflengtes. De warmte van dit licht komt via het pigment van het haar terecht in het haarzakje. Het resultaat van de behandeling is, dat er uit het haarzakje geen nieuw haar meer kan groeien. Bij een IPL-behandeling worden meerdere haren tegelijkertijd behandeld. Alleen haren die in een groeifase zitten, kunnen worden behandeld. Sommige haren groeien alleen bij hormonale veranderingen (pilgebruik, medicatie, overgang). Er zijn meerdere behandelingen nodig.

Kies voor een Pulzzz-ontharingssalon

Marlein Schoonheidssalon is aangesloten bij Pulzzz, dé IPL-ontharingskliniek van Nederland met dertig vestigingen door heel Nederland. Samen richten we ons volledig op IPL-ontharen. We houden de laatste ontwikkelingen bij en delen kennis en ervaring. Ik volgde een gedegen opleiding en werk met de nieuwste apparatuur: VPL-technologie. Dit is de verbeterde en meest moderne versie van IPL. Hiermee behandel ik heel secuur, doeltreffend en 100% veilig het lichaamsdeel dat je graag wilt laten ontharen.

Van intake tot behandeling en nazorg

Kies je voor een IPL-behandeling bij Marlein Schoonheidssalon? Dit kun je verwachten:

Vrijblijvend intakegesprek

Tijdens het intakegesprek bespreek je jouw wensen met onze ontharingsspecialist. De specialist bekijkt het gebied dat je graag laat ontharen en geeft een inschatting van het aantal behandelingen dat jij nodig hebt. Zo’n gesprek is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Op basis van dit gesprek maak je de juiste keuze. De 1e okselbehandeling krijg je van ons helemaal cadeau.

Het behandelprogramma

Kies je voor IPL-ontharing? Houd rekening met circa 8 tot 10 behandelingen. Behandel je zones in het gezicht? Om deze zone permanent haarvrij te krijgen moet je rekenen met een periode tussen de behandelingen van zo’n 2 tot 3 weken. De bikinilijn en benen hebben daarentegen een langere tussenperiode nodig: ongeveer 6 tot 8 weken tussen de behandelingen. Naarmate de behandeling vordert zal je steeds minder gaan betalen, want waar geen haar zit gaan we ook niet flitsen

Onze tarieven

Elk huidoppervlak en huidtype is anders. Samen met de grootte van het lichaamsoppervlak bepaalt dit het aantal behandelingen dat jij nodig hebt. Om de kosten laag te houden, werken we met een vaste prijs per flits. Ons IPL-apparaat behandelt per flits circa 10 cm² huidoppervlak. Dit gebeurt heel secuur. Je betaalt daardoor alleen voor het lichaamsoppervlak dat we behandelen. Hierdoor is de prijs duidelijk lager dan bij de concurrent. Hoe meer behandelingen je hebt gehad, hoe goedkoper. Na elke behandeling houd je minder haar over, waardoor er minder flitsen nodig zijn en elke behandeling steeds korter duurt. Hierdoor ben je ook steeds goedkoper uit.

√ De beste behandeling tegen overbeharing
√ Geen stoppeltjes en rode bultjes meer
√ Pijnloos, snel en voordelig
√ 1e okselbehandeling cadeau

Definitief ontharen oksels

Ben je het scheren helemaal zat? Klaar met een geïrriteerde huid? Start dan vandaag nog met IPL definitief ontharen! Scheren en een geïrriteerde huid worden verleden tijd. Boek nu een afspraak en je krijgt de eerste oksel behandeling cadeau!

MAAK EEN AFSPRAAKMAAK EEN AFSPRAAK

Definitief ontharen gezicht

Ben je de haren in je gezicht helemaal zat en gaan ze maar niet weg? Start dan vandaag nog met IPL definitief ontharen. Boek nu een afspraak en ik zie je snel in mijn salon.

MAAK EEN AFSPRAAKMAAK EEN AFSPRAAK

Definitief ontharen benen

Ben je het scheren helemaal zat? Klaar met een geïrriteerde huid? Start dan vandaag nog met IPL definitief ontharen! Scheren en een geïrriteerde huid worden verleden tijd. Boek nu hier je afspraak en ik zie je snel in mijn salon.

MAAK EEN AFSPRAAKMAAK EEN AFSPRAAK

Definitief ontharen bikinilijn

Ben je het scheren helemaal zat? Klaar met een geïrriteerde huid? Start dan vandaag nog met IPL definitief ontharen! Scheren en een geïrriteerde huid worden verleden tijd. Boek nu hier je afspraak en ik zie je snel in mijn salon.

MAAK EEN AFSPRAAKMAAK EEN AFSPRAAK

Definitief ontharen armen

Last van veel of donkere arm haren? Ben je het scheren helemaal zat? Klaar met een geïrriteerde huid? Start dan vandaag nog met IPL definitief ontharen! Scheren en een geïrriteerde huid worden verleden tijd. Boek nu een afspraak en ik zie je snel in mijn salon.

MAAK EEN AFSPRAAKMAAK EEN AFSPRAAK

Definitief ontharen rug

Ben je die haren op je rug helemaal zat? Start dan vandaag nog met IPL definitief ontharen! Scheren en een geïrriteerde huid worden verleden tijd. Boek nu  je afspraak en ik zie je snel in mijn salon.

MAAK EEN AFSPRAAKMAAK EEN AFSPRAAK
Voor al uw behandelingen

Onze prijslijst

Permanent ontharen
Oksels
+/- €2160
Permanent ontharen
Gezicht
120per flits
Permanent ontharen
Benen
120per flits
Permanent ontharen
Bikinilijn
120per flits
Permanent ontharen
Armen
120per flits
Permanent ontharen
Rug
120per flits